Szűrés

A(z) Office 365 kulcsszót tartalmazó cikkek

A felhasználóknak kedvez a Samsung és a Microsoft partnersége

2015. március 26. -

A Samsung és a Microsoft felhasználók egyarántprofitálhatnak a két nagyvállalat együttműködéséből. A techóriások megerősítették partnerségüket, és ennek kapcsán még több szolgáltatást kínálnak a felhasználóknak.

Tovább

Vido W8C Windows tablet – olcsó és jó?

2014. december 19. -

A kínai Vido Windows rendszerű táblagépe csupán 97 dollárba kerül, de minden benne van, ami kell, sőt egy éves Microsoft Office 365 előfizetés is jár hozzá.

Tovább

Toshiba Encore 2 – Windows 8.1 tablet jó áron, ajándék Office 365-tel

2014. május 30. -

A Toshiba bemutatta új Encore 2 táblagép duóját, melynek mindkét tagja kedvező árral, mégis stílusos dizájnnal és jó felszereltséggel landol majd a piacon. A 8 hüvelykes és a 10 hüvelykes gép is Windows 8.1 rendszerrel, valamint 1 éves ajándék Office 365 előfizetéssel lesz megvásárolható.

Tovább

Microsoft Office iOS és Android rendszerre is

2014. március 28. -

Ezt is megéltük: a Microsoft Office Mobile, illetve Office 365 irodai szoftvercsomag végre bekerült az App Store és a Google Play Áruház kínálatába, így végre az iOS és Android felhasználók is kedvükre nézegethetik, szerkeszthetik, sőt szinkronizálhatják Word dokumentumaikat, PowerPoint prezentációikat és Excel táblázataikat mobil eszközeiken/eszközeikkel.

Tovább